Speed Stacks DK

 

Kurv

Deres indkøbsvogn er tom

Bruger Konto


PDFUdskrivEmail

WSSA - World Sport Stacking Association

WSSA Mission Statement World Sport Stacking Association (WSSA) fremmer standardisering af Sport Stacking på verdensplan. Denne forening fungerer som det styrende organ for Sport Stacking regler og forordninger som giver en ensartet ramme for Sport Stacking begivenheder, sanktioner og registre Sport Stacking konkurrencer og recorderne.

WSSA Historie i Kort version World Sport Stacking Association (WSSA) blev dannet i 2001 med det formål at fremme og regulering af Sport Stacking rundt omkring i verden. Foreningen blev oprindeligt kaldt World Cup Stacking Association (WCSA) i 2005 blev navnet ændret til sin nuværende WSSA som reaktion på voksende bevidsthed om at Sport Stacking betragtes som en sport.

Hvad gør WSSA? WSSA er din officielle ressource for turneringer, regler, standarder og retningslinjer for hvordan man at etablere en vellykket Sport Stacking begivenhed og at skabe en sammenhængende ramme for Sport Stacking turneringer og arrangementer.

Hvad betyder en WSSA begivenhed ud? Højdepunktet for Sport Stacking begivenhed - World Sport Stacking Championships afholdes hvert forår i Denver, Colorado - og er hostet af WSSA. Denne begivenhed trækker konkurrenter fra hele verden for at forsøge at slå verificeret verdens recorder i deres aldersgrupper/division og blive erklæret verdensklasse inden for Sport Stacking.

Officiel sponsor Speed Stacks er stolt over at være den officielle sponsor og udstyr udbyder af WSSA. Speed Stacks udstyr er det eneste udstyr, der er godkendt til brug i WSSA sanktioneret og anerkendt begivenheder.

Besøg WSSA hjemmeside