Speed Stacks DK

 

Kurv

Deres indkøbsvogn er tom

Bruger Konto


PDFUdskrivEmail

FITNESS:

Sport Stacking er en fitness baseret sport som børn fra alle baggrunde og evner kan deltage i. Både for atleten og ikke-atleten, uanset om du instruere ottende klasse eller første klasse, så kan Sport Stacking udvikle en stor forbedring for din fitness rutiner. Med over 70 fitness aktiviteter, hjælper sporten til at motivere børn til at være aktive og pasform. Lærere og forældre kan også godt lide sporten da det også kan gøres derhjemme.

SELVVÆRD:

Sport Stacking sætter alle på lige vilkår, ikke Atletiske børn kan nu konkurrere mod deres mere atletiske venner. Denne faktum øger deres selvværd markant, og motivere dem til at arbejde hårdere i idræt og være glade for at deltage.

Akademikere:

Skoler, lærere og forældre er mere fokuseret end nogensinde på akademiske præstationer. Sport Stacking fremmer ikke alene fysisk kondition, men også akademisk læring. Eleverne der sport Stacker på regelmæssig basis har vist stigninger i test scores og koncentrationsniveauer. Dette opnås ved at man bruger både højre og venstre side af hjernen. Når eleverne Sport Stacker passerer de "midterlinjen" af deres organer og udvikler nye forbindelser i deres hjerner. Disse nye forbindelser bidrager til at stimulere hjernens vækst, der fremmer i sig selv større fagligt udbytte. Inde på følgende side kan der findes diverse undersøgelser som er lavet
Se Undersøgelserne