Speed Stacks DK

 

Kurv

Deres indkøbsvogn er tom

Bruger Konto


PDFUdskrivEmail

Hvad er Sport Stacking 

Med tolv særlige plastikkrus skal man efter forudbestemte mønstre stable kopperne i nogen forud bestemte sekvenser. I de senere år har sporten udviklet sig til Sport Stacking: Der er nu mange lande rundt om i verden der afholder Speed Stacks turneringer for alle aldersgrupper.

Sport Stacking har sin oprindelse i det sydlige Californien og blev først kendt i USA. Bob Fox, en folkeskolelærer fra Colorado, havde set idéen i et amerikansk underholdnings show og blev straks begejstret for mulighederne og fordelene ved stacking. I 2000 stoppede han som lære og grundlagde Speed Stacks, i de sidste ti år har sporten vokset og udviklet sig til at der i dag bliver afholdt verdensmesterskaber i Speed Stacks.

Hvad er fordelene?

Børn behøver ikke at være overbevist om fordelene ved SportStacking. De syntes bare det er sjovt.

For lærere og forældre, har vi altid udråbt hånd-øje koordination, hurtighed og bilaterale kunnen. Vi kan nu også dokumentere disse påstande. En universitet undersøgelse af Dr. Brian Udermann, der i øjeblikket er ved University of Wisconsin-Lacrosse, bekræfter, at stabling forbedrer hånd-øje koordination og reaktionstid med op til 30 procent.

Sport Stacking hjælper eleverne med at udvikle bilaterale færdigheder (lige resultater på begge sider af kroppen). Ved at øge de bilaterale kunnen, udvikler en studerende en større procentdel af den højre side af hjernen, som huser bevidsthed, fokus, kreativitet og rytme. Speed Stacks hjælper og træner hjernen til sport og andre aktiviteter, hvor brugen af begge hænder er vigtigt, såsom at spille et musikinstrument, diverse sportsgrene osv..
Sekvenser og mønstre er også elementer af Sport Stacking, der kan hjælpe med læsning og matematiske færdigheder.

See it, Believe it, Teach it!

Masse innovative undervisere rundt om i verden har opdaget Sport Stacking med Speed Stacks. Vi er stolte over at det er ved at blive vedtaget i så mange kvalitets-programmer, og er spændt på at se den entusiasme lærerne overalt bringer til sporten.